Tű nélküli mezoterápia


Elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem akarják tétlenül nézni, hogy börük elkezdjen megöregedjen, vagy a már kialakult problémák ellen tartós, de nem drasztikus megoldást keresnek.
A legelső, leghalványabb apró jelek megjelenésekor (25-30 éves kor körül) már érdemes évente 1-1 kúrát beiktatni, hogy a bőr sokáig még fiatal maradjon.
A már megereszkedett, laza bőr, a finomabb ráncok is sikerrel kezelhetők ezzel a módszerrel:
Arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a feszesítő-, száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik és az egyenletlenességek feltöltődnek. A láthatóan fiatalosabb megjelenés hosszabb időre megmarad illetve megelőzi a további ráncok kialakulását is. Ehhez főként hialuronsavat, A,C,E,B,Q10 vitaminokat és sziliciumot használunk. melynek hatékonyságát gyémántfejes arccsiszolással egészítjük ki. A beavatkozás allergia- és mellékhatás mentes, mivel analitikai tisztaságú, steril és bőrbarát anyagokat juttatunk közvetlenül a sejtekbe

Kezelhető területek:

arc, nyak, dekoltázs és a test bármely része

Ajánlás:

 

 • Vitamin koktélos hatóanyag: 25-40 éves kor
 • Hialuronsav hatóanyag: 35- éves kor felett

 

A kezelések időtartalma 60-90 perc, mindenki személyre szabott hatóanyag-koktélt kap a kezelés céljától függően, melyet ingyenes állapotfelmérés előz meg.


Megreszkedett bőr kezelése:


A megereszkedett bőr feszesítése során a bőr simább, és látványosan feszesebb lesz.
Évekig lehet csúsztatni ezzel a kezeléssel a ráncfelvarást. Nagyon látványos kezelés.

 

Kezelhető területek: Arcon és nyakon, dekoltázson és testszerte bárhol.

 

Ajánlás: kifejezetten idős bőrre.

 

Mire hatunk a feszesítő kezelésekkel?

 • A felszíni ráncok kisímitására
 • A bőr minőségének javítása: kollagén és elasztin termelődését segíti elő a feszesebb bőr érdekében
 • A sejtanyagcsere növelése
 • Antioxidációs hatás: öregedési folyamat lassítása
 • Eredményeképpen a bőr puhább, teltebb, egészségesebb, simább, és sugárzóbbá válik. A ráncok jelentősen csökkennek. A szabadgyökök lekötésével az öregedési folyamat lelassul.
 • A kezelés hatékonyságát gyémántfejes arccsiszolással segítjük.
 • A kezelések időtartalma 60-90 perc, mindenkinek személyreszabott kezelési javaslattal, ingyenes állapotfelmérés keretein belül.


Mezoterápia tű nélkül

A tű nélküli mezoterápia kifejezés arra utal, hogy a Meso Sense, ill. egyéb hasonló, az elektoporézis elvén működő készülék segítségével, majdnem olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analítikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegébe illetve akár még mélyebbre is (bőralja), mint a hagyományos mezoterápiás kezeléssel.
Vigyázat! Sajnos a trendet meglovagolva, egyre tőbb gyártó és forgalmazó kezdi "tű nélküli mezoterápiás" készülékként reklámozni más (pl.: iontoforézis, ultrahang, stb...) elven működő és ezáltal sokkal kevésbé hatékony készülékét. Ezért aztán érdemes igen igen alaposan tájékozódni kezelés megkezdése előtt!
A mezoterápiára való utalás másik oka az, hogy a készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok bőr szarurétegén (barrier) nyitott szúrcsatornákhoz hasonló - szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül!) egyedülállóan hatékony módon penetrál (felszívódik) a bőrbe. összehasonlítva más penetráció (felszívódás) növelő módszerekkel.
A mezoterápiás készülék a hatóanyagokat kivételesen eredményesen és változatlan formában juttatja be a bőrbe, így csak analítikai tisztaságú és steril készítmények használata megengedett (ugyanúgy, mint az injekciós kezelések esetén), amelyek semmilyen fölösleges adalékot nem tartalmaznak. Hagyományos kozmetikumok bevitele szigorúan tilos, mivel azok használata esetén óriási nagy az allergiás reakció ill. súlyos lokális fertőzés fellépésének a veszélye.
A bőrnek egyébként sincs egyáltalán semmi szüksége a hagyományos kozmetikumokban található konzerváló szerekre, festék- és illat anyagokra! Sőt nemhogy nincs szüksége rájuk, de azok hosszú távú használat esetén csak mindenféle bajok forrásai számára.
Nagy előnye még ennek az eljárásnak, hogy gyakorlatilag veszélytelen és fájdalommentes. Ez azt jelenti, hogy a készülékkel (a megfelelő analítikai tisztaságú és steril hatóanyagok használata esetén) kellemetlen mellékhatások okozása veszélyének esélye majdnem nulla százalék, mivel a kellemetlen és nem kivánatos mellékhatásokat általában a fent említett nem kivánatos segédanyagok váltják ki és nem pedig a hatóanyagok.

 

Hatóanyag bevitel Lux Starral

 

Az egyedi módon megválasztott rádiófrekvenciás és mechanikus rezgés, valamint a hő jó kombinációja az eredményesség alapja.

 

A LUX STAR hatása

 

 • A bőr öregedése egy természetes folyamat, amikor a sejtek egy szerkezeti átváltozáson mennek keresztül.
 • A bőr rétegei vékonyabbá, rugalmatlanabbá, rossz keringésűvé (csökken a vérellátása), sejtszegényé válik.
  Egyes területeken (arc, kéz, láb) elvékonyodik, míg másutt megnövekszik.
 • A testen a hasfaltájékon a faggyúmirigyek megnagyobbodnak, működésük lecsökken.
 • Kezünkön is jól láthatók az idő nyomai. A körömlemezek is elvékonyodnak, felszínük egyenetlenebb lesz.
 • Szemmel is jól látható a bőr elasztikus rostjainak károsodása.
 • Az elasztin sejtek degenerációja felgyorsul, a nyirokerek működése is lelassul.


A Lux Star rendszeres használatával ezek a folyamatok megelőzhetők, csökkenthetők és kitolhatók. Rendelkezik azzal a képességgel, hogy a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe is képes bejuttatni. Segíti és előkészíti a bőrt arra, hogy hatásosabban szívja fel a tápanyagokat, fokozza az anyagcserét és az ozmózist - a hatóanyagok természetes bejutását a félig áteresztő hártyán keresztül. Serkenti a bőr saját regenerációs képességét.


A Lux Star páratlanul látványos, már egy kezelés után is szembetűnő eredményességét a tökéletesen összehangolt, kombinált működésének köszönheti.

A kezelőhorog egy 1 MHz-es alap frekvenciára ültetett, programonként változó jelalakú rádiófrekvenciás rezgést gerjeszt. A 4 különböző, pontosan meghatározott kezelési célú jelalakot bocsát ki.

A kezelés alatt a készülék emellett mechanikusan is rezeg, valamint a kezelőhorog maga még melegszik is, ezzel teljes wellness élményt biztosít a számodra.


A tűnélküli mezoterápiás, azaz hatóanyagbeviteli üzemmódhoz koncentrált hatóanyagokat használunk.


Nemcsak az arc, hanem a nyak, a dekoltázs, a mellek, a végtagok és a fenék izomzatának feszesítésére, a tápanyaghiányos, rossz vérellátású szövetek, sejtek speciális hatóanyaggal történő feltöltésére is alkalmas.

 

 


 
Weboldal készítés