Tartós, minőségi szempillahosszabbítás, a gyönyörű tekintetért

 

 • Dús, vastag szempillák
 • Könnyű, súlytalan
 • Természetes hatású
 • Extra tartós
 • Ellenálló, vízálló
 • Spirálozható
 • Made in USA

 

JB COSMETICS 3 DIMENZIÓS MŰSZEMPILLÁK:


Tekintetünket jelentősen befolyásolja szempilláink szépsége.
Az eddig megszokott tincses, vagy soros szempillákkal ellentétben a szálas műszempillák teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal, így a legtermészetesebb hatást keltik.

 

A 3D tartós műszempilla ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát.
Extra erős ragasztóval és minőségi műszempillával tartóssága tapasztalataink szerint 1 - 2 hónap.
A műszempillák közül a legtermészetesebb hatású, mivel szálanként illesztjük a saját szempillákhoz. Ugyanakkor a legszélesebb választékban kapható, így bármilyen színű és extra vastag, vagy hosszú műszempillák alkalmazásával extrém hatás is elérhető.

 

A szempilla hosszabbítás technológiája és a termékek miatt felhelyezését csak szépségipari szakember végezheti.

 

A JB COSMETICS szalonok a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzik szempillahosszabbítást. Ezen technológia talán a legbiztonságosabb, az alkalmazott anyagok és termékek bevizsgáltak. Kivétel nélkül rendelkeznek a szükséges OÉTI engedéllyel.

 

 • KELLEMETLEN?

  A JB COSMETICS 3 Dimenziós műszempilla a természetes szempilláknál könnyebb, teljesen súlytalan, így egyáltalán nem érezhető. Viselője nem érez különbséget a természetes és a műszempilla között. Víz, izzadtság és könnyálló. Nyugodtan sportolhat, zuhanyozhat, és még alvás közben sem sérül.

 • TARTÓS,BIZTONSÁGOS?

  A szempillahosszabbítás tartóssága 1 - 2 hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig tart. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.

 • FELHELYEZÉS FOLYAMATA

  A szempillahosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat helyezünk el a szem alá. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz.
  Kerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Szemenként kb. 30 - 60 szálat "ültetünk" be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

A szempillahosszabbítás kb. 90 percet vesz igénybe.

 

  
Weboldal készítés