Dermaroller indukciós kezelés


A dermarolleres mezoterápia az esztétikai bőrgyógyászatban és a kozmetikában alkalmazott legújabb bőrfiatalító eljárások egyike. A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen egészen apró tűszúrások sokaságát ejtjük, egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel.

 

A bőrt érő finom kis sebzések hatására, olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a természetes folyamatmak a során a kollagén rostok termelődése 300-400% - kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi.
A bőr tónusosabbá, feszesebbé válik.Ezt nevezzük kollgén indukciós kezelésnek. A dermaroller kezelés előnye a többi esztétikai kezeléshez képest, a minimális felépülési idő.

 

A kollagén indukciós kezelés hatékonyságát fokozhatjuk azzal, hogy a szúrásokkal ejtett kis sebeken, "csatornákon" keresztül a mezoterápia során használt regeneráló anyagokat juttatunk a bőrbe.

 

Az apró szúrások és a többek között hialuronsavat, keringésjavítókat, vitaminokat
és gyógynövényeket is tartalmazó anyagok hatására a vékony ráncok elsimulnak, a bőr rugalmassabbá, teltebbé,hidratáltabbá válik. A dermaroller kifejezetten alkalmas a száj körüli apróbb, ún. cigarettaráncok kezelésére is.

 

Az acne okozta hegek nagyon komoly esztétikai problémát okoznak. Dermaroller segítségével mind a besüppedt, mind a kissé kiemelkedő hegekkel tarkított bőr állapota javítható. A tűszúrások fellazítják a heges rostokat, ami a hegszövetbe bejutó új erek segítségével egy regenerációs folyamatot indít be, az utókezelés során alkalmazott mezoterápiás anyagok pedig puhítják a bőrt, fokozzák a regenerlódást.

 

Javulás már 1 - 2 kezelés után is észlelhető, de általában 4 - 6 ismétlés szükséges a megfelelő hatás eléréséhez. A kezelést havonta ismételjük.

 

Dermarolleres mezoterápia előtt a bőrt érzéstelenítő krémmel kenjük be, ami biztosítja a fájdalommentességet. A kezelés után kialakuló enyhe bőrpír és a szúrások helye azonnal lefedhető alapozóval. Másnap már a kezelésnek semmiféle nyoma nem látható, de néhány napig még fényvédőt kell használni.

 

  
Weboldal készítés