24 karátos aranyfóliás kezelés

 

A 21. század szépségápolása egyre gyakrabban használja a sok generációval korábbi, természetes anyagokra ( speciális gyógynövényekre, ásványokra, féldrágakövekre, kristályokra és különböző nemesfémekre) épülő módszereket.
Tovább...

Dermaroller indukciós kezelés

 

A dermarolleres mezoterápia az esztétikai bőrgyógyászatban és a kozmetikában alkalmazott legújabb bőrfiatalító eljárások egyike. A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen egészen apró tűszúrások sokaságát ejtjük, egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel.
Tovább...

Minőségi szempillahosszabbítás

 

Tekintetünket jelentősen befolyásolja szempilláink szépsége.
Az eddig megszokott tincses, vagy soros szempillákkal ellentétben a szálas műszempillák teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal, így a legtermészetesebb hatást keltik.
Tovább...

Görögdinnye kezelés

 

A görögdinnye kivonat nyomelemek gazdag forrása: foszfor, vas, kálium, B vitaminok, folsav,
C-vitamin és Béta karotin. Megakadályozza a DNS sérüléseit a fibroblasztokban és a keratinocitákban, megóvja a fontos sejtszerkezeteket az UV sugárzás káros hatásaitól.
Tovább...

Beta - Hydroxy orvoskozmetikai peeling kezelés

 

A Peelingek kitűnően alkalmasak a lézeres és a tű nélküli mezoterápiás,és a derma rolleres kezelések előkezelésére,vagy akár a hagyományos gyümölcs savas kezelésekhez.
Tovább...

Yellow Rose növényi őssejt arckezelés

 

Ez az innovatív revitalizáló és védő formula a legújabb DNS sejtszintű védelemben és a bőr élettartamának megnövelésében elért tudományos eredmények felhasználásával került kifejlesztésre.
Tovább...

Tű nélküli mezoterápia

 

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem akarják tétlenül nézni, hogy börük elkezdjen megöregedjen, vagy a már kialakult problémák ellen tartós, de nem drasztikus megoldást keresnek.
Tovább...

Gyémántporos masszázs

 

Az ismertető feltöltés alatt...

Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)

 

A mikrodermabrázió, vagy más néven bőrcsiszolás napjaink legeredményesebb kezelési eljárása, hogy a bőr felszínéről kíméletesen, gyorsan, sebképződés nélkül eltávolítsuk az elhalt durva, megvastagodott felső réteget.
Tovább...